Kadıoğlu Çiftliği İlkokulu
KADIOĞLUÇİFTLİĞİ MAH. KADIOĞLUÇİFTLİĞİ21 SK. NO 17/1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ
0344 658 50 81 / 0542 252 79 37

VİZYON

Öğrencilerimizi yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılâpları’na, T.C. Anayasa’sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Okul olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönü dikkate alarak yetiştirmek Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış kazanmalarını sağlamak Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek Bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız

Öğretim Şekli :İkili

İkili

07.00 - 12:40 12.45 - 17.35

İlçeye 16 km, ile 30 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

750 nüfusa sahip 200 haneden oluşan köyümüz çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.